Powered by

Powered by

zaterdag 2 juni 2018

Varen Doe Je Samen & Koerswijzer

Het succesvolle Koerswijzer experiment dat Rijkswaterstaat in 2016 uitvoerde om de veiligheid van de recreatievaart te verhogen heeft een vervolg gekregen in RiverGuide recreant. Daarin zijn vanaf nu alle Varen Doe Je Samen (VDJS) knooppunten opgenomen. De afgelopen maanden is wederom een belangrijke stap gezet om de Nederlandse vaarwegen veiliger te maken. Alle knooppunten die door VDJS zijn beschreven zijn nu ook opgenomen in RiverGuide Recreant. Ben je aan het varen, en is RiverGuide Recreant actief aan dan krijg je een bericht in de app dat je een VDJS knooppunt nadert. Met 1 klik op de kaart krijg je inzicht in het VDJS-advies over het betreffende knooppunt.

Op het juiste moment krijg je de juiste informatie aangeboden!

Daarnaast zijn er nog enkele kleine verbeteringen ingevoerd in RiverGuide Recreant. Je kunt nu je eigen profiel in de app inzien en ook verwijderen. Daarnaast is ook het weer op locatie opvraagbaar, en worden de diverse databronnen vermeld.

In de aankomende maanden wordt de app verder uitgebreid. Naast de knooppuntinformatie komt ook het verkeersbeeld in de app beschikbaar. Op deze manier heb je niet alleen zicht op de veilige route, maar ook op wat er op dat moment om je heen aan het gebeuren is.

Het RiverGuide Team


Geen opmerkingen:

Een reactie posten